Om oss

Företag med erfarenhet av allt från nybyggnation, ombyggnation, lokalanpassningar till renovering. Vi utför större och mindre totalentreprenader till både privat och företag. Kort och gott finns det inget jobb som vi inte kan lösa antingen med vår kompetenta personal eller tillsammans med någon av våra samarbetspartners.

Fördelen med en totalentreprenad är att du som kund kan luta dig tillbaka och låta oss förverkliga dina drömmar. Vårt team leds av en erfaren projektledare som samordnar underentreprenörer och leverantörer samtidigt som de under hela byggprocessen är din kontaktperson och den du kommer till med frågor och funderingar.

Vi renoverar lägenheter till Heimstaden. Där utför vi en totalrenovering av lägenheterna som inkluderar allt från el, VVs, målning, snickeri, badrum- och köksrenovering. Allt efter svensk byggstandard och såklart efter våra kunders önskemål. Vi utför även fönsterbyte, tak byte, inglasning av balkonger, installation av värmepumpar och övrig service, samt byte av dörrar vid inbrott och lokalanpassningar.

MEDARBETARE

Andreas

VD – Ägare

robin

Snickare

Patrik

Snickare

William

Snickare

Oktay

Snickare

Tommy

Snickare

Roger

Snickare

Dariusz

Snickare

Vill du veta hur Byggentreprenad i Syd AB hanterar dina personuppgifter? Läs vår integrationspolicy