Tjänster

Vi utför alla våra jobb med hög kvalitet där säkerheten är i fokus. God säkerhet ger dig maximal trygghet. Jobb vi utför är bland annat nyproduktion, renovering, kontor, kök, badrum, avtalsjobb etc.

NYPRODUKTION

Vill du bygga ny bostad så finns det en del att tänka på. Vårt fokus ligger på att se till att lösa en helhetsprodukt från skiss till inflytt. Med oss ska ni känna er trygga med ert livsprojekt.

RENOVERING

Vi hjälper er med att få ert gamla hus, badrum, kök eller allt att bli som nytt. Vi hjälper ert med allt från skiss till färdigt resultat. Med oss har ni EN kontaktperson och ni från fakturan från ett ställe dvs, smidigt, enkelt och smärtfritt.

TILLBYGGNAD

Med vår breda kompetens med allt från arkitekt, konstruktör till hantverkare så gör vi ert projekt till en glädje. Finns inget som är för enkelt eller för avancerat. Så länge det finns en byggteknisk lösning så löser vi det med våra duktiga hantverkare. Ju större utmaningar ju gladare är våra hantverkare.

AVTALSJOBB

Är ni intresserade av att anlita oss som avtalshantverkare så är ni välkomna och boka ett möte med oss. Vi utför allt inom bygg och service. Vi har idag avtal med b.la. Sernke, Heimstaden och Ocab.

Badrum

Vi är totalentreprenad av badrumsrenovering. Vår vision är att kunna renovera ert badrum på 2-3 veckor från start till mål. Vi gör ca 60 badrum/år och är anslutna till BKR.

Kök

Vi är starka på köksrenoveringar. Vi jobbar mkt med b.la. HTH och Marbodal. Vi monterar ca 200 kök/år. Både till privat och större byggnationer som nyproduktion, äldreboende och liknande. Vi kan hjälpa till med allt från start till mål inkl. kontakt med köksfirm.

Servicejobb

Med våra flexibla servicekillar så löser vi allt från att hänga upp en tavla till att riva väggar och byta golv. Byte av ytterdörr, fönster etc. är vi väldigt kunniga på.

KONTORSLOKALER

När det är dags för ert företag att byta kontorslokal eller butikslokal eller liknande så är det oss ni ska anlita. Med vår totala kunskapsbredd och nätverk så ser vi till att lösa allt från ritning, ventilation, god arbetsmiljö till en inflytt som sker enligt avtalat.

Pool

Kommer snart.

Vill du veta hur Byggentreprenad i Syd AB hanterar dina personuppgifter? Läs vår integrationspolicy